ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sredstva Vlade RH

cnc stroj kresevo

Zahvaljujući financijskoj potpori Vlade Republike Hrvatske, preko Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u iznosu od 18.000,00 kn, u Srednjoj školi „Kreševo“ realiziran je projekt „Izrada CNC stroja za potrebe praktične nastave u školi“.
Sredstva su dodijeljena temeljem Javnog poziva za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2018.godinu.
Odobrenim sredstvima nabavljeni su dijelovi potrebni za izradu CNC stroja. Od naručenih dijelova voditelj projekta prof. Pavao Sović sastavio je CNC stroj koji je smješten u kabinet praktične nastave. "S obzirom na to da je cilj projekta bio poboljšati uvjete za praktičnu nastavu u školi, ovim projektom smo to i uspjeli jer učenici koji se školuju za zanimanje tehničar za računalstvo i posebno učenici zanimanja CNC operateri imat će priliku u školi usavršiti svoja teorijska znanja i primijeniti ih kroz praktičnu nastavu na navedenom stroju. Svojim dimenzijama CNC stroj zauzima površinu jedne školske klupe i prenosiv je, što olakšava njegovu primjenu u školi u okviru nastavnog procesa.Ovim putem se zahvaljujemo Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske što su prepoznali potrebe naše škole te se nadamo i daljnjoj uspješnoj suradnji" kazala je ravnateljica Marija Vidović.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17