ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

vitez raskrizje

Svakodnevne kolone i neviđene gužve magistralnom cestom M5 od Viteza pored Trgovačkog centra “Fis” sve do Travnika svakako su najveća prometna boljka ovoga kraja, piše Drukciji.ba

Imrovizirani kružni tokovi pomogli su na određenim dijelovima, ali jedan od najvećih prometnih čepova stvara se na ulazu u Vitez, na semaforu za koji je čak i zapovjednik Policijske stanice Vitez Anto Livančić ustvrdio kako se promet brže odvija kad je isključen.

Da stvar bude gora, Vitežani su potpuno renovirali sporno raskrižje i uložili priličnu svotu novca, a prometno zapravo nisu riješili ništa.

To pitanje na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća potegnuo je vijećnik Nikola Šarić, koji je pomoć zatražio od policije.
“Policijska patrola na tom dijelu bude u jutarnjim satima od 7 do 9. Zašto ne reguliraju promet kad dođe do čepa, možda i u popodnevnim satima kad se također stvara gužva”, rekao je Šarić.

Šef viteških policajaca kazao je kako su Vitežani dobili fantastično raskrižje kojemu nedostaje – kružni tok.
“Da imamo kružni tok ne bi trebala policija, niti semafor na tom dijelu. U jutarnji satima patrola regulira promet kada vidi da se uhvati velika kolona. Semafor nije rješenje i iza toga čvrsto stojim. Kad ga isključimo ili kad je uključeno samo žuto trepčeće svjetlo puno je brži protok prometa”, rekao je Livančić.

 

drukciji.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17