zraka sunca stand utrka

Trka/Šetnja za ozdravljenje – Race for the Cure će se po dvanaesti put održati u Sarajevu, 29.09.2019. ispred Sarajevo City Center–a, sa početkom u 11:00h, gdje će nekoliko tisuća građana iz cijele Bosne i Hercegovine zajedno slaviti život. U Sarajevu se za Race for the Cure 2019. možete registrovati na nekoliko lokacija. Simboličnom registracijom od 10 KM, na poklon dobivate brendiranu RACE FOR THE CURE majicu i pravo da sudjelujete na ovom jedinstvenom događaju.

Prijavu i ove godine možete izvršiti i u Kiseljaku točnije preko udruge Zraka sunca koja okuplja i brine o ženama koje su pobijedile ili se bore sa karcinomom dojke.

Naime, članice Udruge su početkom rujna putem info štandova na nekoliko mjesta u gradu vršile registraciju za ovaj događaj no sve dame koje su pak propustile ovu priliku, mogu se javiti izravno predsjednici Udruge gospođi Nadi Bešlić na telefon 063 338 408.

Kako je za Artinfo.ba kazala gospođa Bešlić, prijavljenih već ima dosta i zasad su osigurali jedan autobus, međutim, po potrebi, ovisno o broju zainteresiranih,angažirat će još jedan a prijave traju do sredine sljedećeg tjedna.
Prijava je dakle 10 KM a sam prijevoz je besplatan.

Inače, sva sredstva prikupljena od registracija utrošit će se i ove godine za kupovinu poklon paketića za svaku novooperiranu ženu u BiH, kao i besplatne mamografske preglede u ruralnim dijelovima zemlje.

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17