razmjena knjige 19

Plato ispred zgrade Općine u Kiseljaku jučer i danas je pun školaraca i nihovih roditelja koji užurbano "kopaju" po hrpama knjiga tražeći udžbenike za određene razrede, uspoređujući autore i izdavače....
Naime, članovi kiseljačke Frame i ove su godine dali si truda i organizirali razmjenu knjiga koja uvelike olakšavala učenicima a posebno roditeljima koji u ovo doba godine moraju izdvojiti poprilične iznose kako bi svoje školarce na vrijeme opremili za novu školsku godinu.

Akciji su se odazvali i učenici izvan Kiseljaka, međutim, kako nam je kazao fra Silvio Zlatarević, novi kapelan u Župi svetog Ilije u Kiseljaku, problem su razlike u nastavnom planu i programu tako da je nemoguće govoriti o jednnoobraznim udžbenicima što ovu i slične akcije otežava.

Međutim, odrađenim poslom su zasad zadovoljni, a nazočni Framaši kažu da je odziv i bolji nego proteklih godina. Osim odziva učenika i roditelja, fra Silvio je pohvalio i odziv Framaša, koji su jučer, a i danas će, satima stajali na suncu i trudili se maksimalno izaći u susret svakome tko je pistupio njihovom malom štandu.

Kao novi kapelan ali i duhovni asistent Frame, fra Silvio se kako kaže, još snalazi i prati već solidno uhodane staze i aktivnosti kiseljačke Frame ali i sprema nove ideje i projekte. Jedan od većih i zanimljivijih je pokretanje tzv. Glazbene klinike u vidu besplatne glazbene škole za sve zainteresirane mališane, za koji će se, sigurno smo, itekako čuti. Dodaje kako je ovo njegova osobna želja, da dar odnosno talent koji je on dobio, podijeli i s drugima što ustvari rade i Framaši, uključujući se u razne akcije društvene zajednice.

Akcija razmjene knjiga traje još danas do 16 sati!

69807808_1263231343837096_3672731138738094080_n.jpg

 

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17