• LEDA 2

policija1.jpg

 

Tijekom proteklog vikenda na području ŽSB prijavljena su 4 kaznena djela.   

 

U nastavku planskih aktivnosti koje su usmjerene na borbu protiv kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, tijekom proteklog vikenda provedene su tri uspješne akcije.

 

Naime, dana 16.08.2019.godine oko 21,45 sati u ulici H.Branitelja, općina Vitez policijski djelatnici PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe K.V. rođen 1996.godine iz Viteza. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga canabis.

 

U drugoj akciji, koju su realizirali policijski djelatnici PU i PS Bugojno, dana 17.08.2019.godine, na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno izvršen je pretres kuće i pratećih objekata u mjestu Vrbanja, općina Bugojno, koje koristi Đ.M. rođena 1988.godine iz Bugojna. Tijekom pretresa u kući je zatečen i K.M. rođen 1980.godine iz Kaknja. Tom prilikom je pronađena određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U okviru navedenih aktivnosti,dana 18.08.2019.godine u mjestu Kaonik, općina Busovača, policijski djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a u saradnji sa policijskim djelatnicima PS Busovača, izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke Volvo, kojim je upravljao J.G. rođen 1982.godine iz Zenice. Prilikom kontrole kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga ecstazy.

 

Evidentirano  je 12 slučajeva  narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirane su 23 prometne nesreće u kojima je 10 osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

 

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručen je ukupno 361 prekršajni nalog, od kojih su 142 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključen 21 vozač, od kojih je 5 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17