ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

stadion na vlasicu

Višemilijunski projekt počeo se realizirati sredinom godine

Sredinom ove godine započeti su radovi na projektu izgradnje suvremenog nogometnog stadiona na Vlašiću, dimenzija 90×60 m što je po FIFA standardima. Radove financira OZON d.o.o Travnik, a u projekt je do sada uloženo 2,5 milijuna KM. Umjetna trava na stadionu je također po FIFA standardima, a predviđena je i staza dimenzija 2,5 metara sa svake strane i ograda na rubovima. U suterenu nogometnog stadiona bit će izgrađene garaže i poslovni prostori, kao i tribine i svlačionice za igrače. Angažirali smo svu raspoloživu mehanizaciju, svoje uposlene, ali i dodatno neophodno osoblje, kako bismo radove završili na vrijeme, te našim gostima što prije stavili na raspolaganje jedan ovakav objekt, navode iz tvrtke OZON.

Dodaju da je samo u pripremnim radovima bilo je potrebno otkopati i odvući preko 50.000 m3 zemlje, što i samo po sebi već dovoljno govori o obimu posla s kojim su se uhvatili u koštac,prenosi akta.ba

Inače, trenutno su u fazi završni zemljani radovi, odnosno kopanje temeljnih stopa, a danas započinju sa montažom armirane betonske konstrukcije stadiona.Ozon d.d. Travnik, kao i do sada, ulaže puno napora u razvojne projekte, pa tako planiramo i proširenje ponude smještajnih kapaciteta i restorana, postojećih i novih ski staza i poboljšanje uvjeta vertikalnog transporta kroz implementaciju središnjice (četverosjed Babanovac), poručuju investitori.

Inače, sportski turizam na Vlašiću iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju i zauzima jednu od najvažnijih turističkih destinacija u Srednjobosanskoj županiji.

ap|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17