ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

ines babic 1

Ines Babić potpisala za ŽKK "Play off" iz Sarajeva

Odlične vijesti dolaze nam ovih dana iz Škole košarke "Prvi koš" Vitez. Naime, u danima u kojim treneri spremaju plan i program za novu natjecateljsku sezonu, u kojima će pokušati potvrditi jako uspješnu 2016. godinu, stiže vijest da je njihova mlada igračica Ines Babić (2001. godište, 176 cm) potpisala ugovor o sportskom usavršavanju i napredovanju sa ŽKK "Play off" Sarajevo. Ova vijest dobija na težini kada se zna da je ŽKK "Play off" trenutni prvak u seniorskoj ženskoj košarci, te sudionik Women Adriatic Basketball Association, regionalne košarkaške lige za žene!

Ines Babić rođena je 2. kolovoza 2001. u Novoj Biloj, košarku je počela trenirati u studenom 2012. u Školi košarke "Prvi koš" Vitez. Najzaslužniji za njen brzi uspijeh i napredak su treneri Marko Matijanić i Igor Bošnjak. Pored svega spomenutog, Ines je odlična učenica, koja svoje srednjoškolsko obrazovanje nastavlja u Gimnaziji pri Katoličkom školskom centru u Sarajevu.

"Ines je u svibnju sudjelovala na kontrolnom treningu U-18 reprezentacije BiH u Mostaru na poziv trenera Gorana Loje, izbornika spomenute reprezentacije. Odmah smo, kako i dolikuje, profesionalno, kontaktirani od strane ŽKK 'Play off' Sarajevo, koji su Ines ocijenili kao darovitu i perspektivnu košarkašicu, sa velikom količinom prostora za napredak. Budući da smo bili pri kraju sezone, predložili smo sastanak s roditeljima, koji su na kraju odlučili da bi bilo najpametnije pričekati kraj njenog školovanja u osnovnoj školi, te se kvalitetno pripremiti za novi korak u sportskoj karijeri. Sada, kada su dva tjedna priprema iza nje, ponosni smo što je bila naš član četiri godine i trudili smo se prenijeti joj osnove koje će u godinama ispred nje pokušati što više usavršiti i prezentirati i nas i sebe u što boljem svjetlu.

Posebno smo ponosni na njeno ponašanje i radne navike, jer Ines košarku živi 24 sata na dan, što je za jednu mladu sportašicu i odličnu učenicu itekako pozitivno i za svaku pohvalu! Svi članovi i treneri pri Školi košarke 'Prvi koš' Vitez su itekako ponosni na Ines i želimo da nas dostojno predstavlja u svakom svom nastupu", kažu u ŠK "Prvi koš" Vitez.

ines babic 2

Vrijedi istaći kvalitetan i predan rad u Školi košarke "Prvi koš" Vitez, predvođen s trenerima Markom Matijanićem i Igorom Bošnjakom, koji su u jako kratkom periodu nanizali zavidan broj lijepih rezultata, a upiti za dječake i djevojčice koji su trenutni članovi spomenute Škole košarke ne prestaju! Pozitivan primjer kvalitetnog i predanog rada, u najvećoj dozi punog entuzijazma, za svu djecu u gradu Vitezu.

ap|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17