ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

uvijek-vjerni

Predstavnici Udruge navijača Uvijek vjerni Herceg Bosne susreli su se u Zagrebu s hrvatskim nogometnim reprezentativcima u prostorijama Informativno-multimedijskog centra HNS-a u i dogovorili uvjete prodaje ulaznica za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se održati u Francuskoj od 10. lipnja do 10. srpnja 2016. godine.

Naime članovi Udruge i svi oni koji to žele postati imaju mogućnost prvootkupa paketa ulaznica za spomenuto prvenstvo.

Na prestižnoj europskoj nogometnoj smotri bit će odigrana 51 utakmica, a sudjelovat će 24 nogometne reprezentacije. Podsjećamo do 25. studenoga 2015. godine članovi Udruge mogu regulirati svoje članstvo i rezervirati ulaznice za EURO 2016.

Istodobno, iz Udruge obavještavaju sve članove kako će od 10. siječnja 2016. godine biti upisani na stranicu UEFA-e gdje će imati mogućnost praćenja uputa za uplatu i preuzimanje ulaznica. Cijene ulaznica za utakmice grupne faze i osmine završnice stoje od 25 do 145 eura, za utakmice četvrtzavršnice od 45 do 195 eura, za utakmice poluzavršnice od 65 do 495 eura, za utakmicu otvorenja prvenstva od 75 do 595 eura te za završnicu prvenstva od 85 do 895 eura.

Sve informacije zainteresirani mogu potražiti kod lokalnih povjerenika na mrežnoj stranici Udruge Uvijek vjerni Herceg Bosne: uvijekvjerni.info, na kontakt telefon: +387 36 322 499, ili upitom na mail: info.uvijekvjerni.info.

Svi članovi podružnica Udruge iz Domovine i iseljeništva mogu se javiti u matične podružnice, regulirati članstvo i rezervirati svoju ulaznicu za EURO 2016.

Ne zaboravite, ne propustite biti dijelom najveće europske smotre nogometa. Udruga Uvijek vjerni Herceg Bosne i Euro 2016. stoji na kraju priopćenja kojeg potpisuju:
UV Čapljina http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/capljina/
UV Kiseljak http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/kiseljak/
UV Mostar http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/mostar/
UV Odžak http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/odzak/
UV Posušje http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/posusje/
UV Ljubuški http://uvijekvjerni.info/index.php/podruznice/herceg-bosna/posusje/
UV Čitluk http://uvijekvjerni.info/index.php/uv-citluk/

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17