× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Četiri igrača

brnjaci zastavica

 

Za vikend se nastavlja natjecanje u Drugoj ligi FBiH - Zapad. Zanimljivo će biti na stadionu Brnjaci, gdje će se igrati gradski derbi Brnjaka i Kiseljaka.

Brnjaci su prije susreta potvrdili angažman četiri nova nogometaša.

Dino Adilović je pojačao redove Brnjačana. Igrač rođen u Švedskoj dosad je igrao za  Askims IK, Lerkils IF, Kållered SK,zadnji angažman imao je u FK Jahorina Prača.

Ilhan Dacić također dolazi iz Jahorine, a prošao je sve kategorije FK Novi Grad.

Branič Elman Alispahić stigao je iz FK Kaćuni. 

Meldin Podrug je najzvučnije pojačanje. Odlični futsaler dobro se snalazi i na velikom terenu, a igrao je za Radnik i Igman. 

Stručni stožer Brnjaka odradio je odličan posao u ovom prijelaznom roku. 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Četiri igrača

brnjaci zastavica

 

Za vikend se nastavlja natjecanje u Drugoj ligi FBiH - Zapad. Zanimljivo će biti na stadionu Brnjaci, gdje će se igrati gradski derbi Brnjaka i Kiseljaka.

Brnjaci su prije susreta potvrdili angažman četiri nova nogometaša.

Dino Adilović je pojačao redove Brnjačana. Igrač rođen u Švedskoj dosad je igrao za  Askims IK, Lerkils IF, Kållered SK,zadnji angažman imao je u FK Jahorina Prača.

Ilhan Dacić također dolazi iz Jahorine, a prošao je sve kategorije FK Novi Grad.

Branič Elman Alispahić stigao je iz FK Kaćuni. 

Meldin Podrug je najzvučnije pojačanje. Odlični futsaler dobro se snalazi i na velikom terenu, a igrao je za Radnik i Igman. 

Stručni stožer Brnjaka odradio je odličan posao u ovom prijelaznom roku. 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.