ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Snooker&Billiard Club Cue Ball Kiseljak

snooker_kiselajk.jpg

Nova sezona Carlsberg snooker lige Best of the best 2021/22 počinje od mjeseca listopada. Kao i do sada, liga je podijeljena na divizije a najbolji igrači iz tih divizija će se na kraju sezone plasirati na završni Masters turnir na kojem će se boriti za prestižnu titulu prvaka Carlsberg snooker lige BiH koju brani aktualni prvak BH snookera Eldar Karamehmedović.

Od ove sezone Carlsberg snooker liga je bogatija za još dvije divizije pa će tako pored klubova u Bugojnu, Tuzli, Kiseljaku  i Sarajevu, priliku da pokažu svoje umijeće imati i igrači iz snooker klubova u Visokom i Gornjem Vakufu. Konstantan rast broja divizija i igrača pokazatelj su da snooker kao sport postaje sve popularniji među građanima BiH i sigurni smo da će se taj trend nastaviti i u budućnosti. 

Igrači su i ove godine motivirani za natjecanje, tako da pored dobre organizacije lige ni kvalitet igre sigurno neće izostati što će obezbijediti publici atraktivne i zanimljive snooker mečeve.

Snooker organizacija je u suradnji sa dugogodišnjim partnerom Lige, kompanijom Carlsberg, i ove godine obezbijedila adekvatne nagrade i priznanja za najbolje sudionike.

Sve ostale informacije u vezi Carlsberg snooker lige možete pronaći na www.snooker.org.ba  kao i na FB stranici Snooker organizacije, stoji u priopćenju na službenoj stranici. 

U Kiseljaku će se turnir igrati u Snooker&Billiard Club Cue Ball Kiseljak . Prošle godine liga je bila vrlo zanimljiva, a najbolji u Kiseljaku su bili Vedran Milošević i Ivan Kristić, te su nastupali na glavnom Mastersu.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17