ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Huligani opet jašu

 automobil.jpg

Jučer smo ponovo svjedočili nemilim scenama u bosanskohercegovačkom nogometu. Utakmica desetog kola MTel Premijer lige između Veleža i Borca prekinuta je u 82.minuti zbog napada na glavnog suca susreta Sabriju Topalovića. 

Topalović je loše odsudio cijeli susret, izravno je utjecao na rezultat. No, ovakve scene samo su još jednom pokazatelji bh mentaliteta i još će jednom svijetu poslati slike o divljaštvu. 

No, kasnije je sve dobilo i nastavak, jer je Sabrija Topalović dočekan u Jablanici. Zapaljen mu je automobil i ugrožena sigurnost.

Jesu li ovo poruke koje trebaju primiti djeca koja će se u budućnosti baviti nogometom? Djeca koja će biti na tribini? Djeca koja se planiraju baviti suđenjem?

Naravno, u ovoj državi nije problem nezaposlenost, odlasci mladih, političke malverzacije i pljačke, problem je nogomet i Sabrija Topalović, za kojeg , uostalom, neće biti niti dokazano je li sudio po diktatu ili jednostavno nije sudački kalibar. 

Vjerojatno, ništa se ne bi dogodilo da je neki drugi klub igrao protiv Veleža. Navijači mostarskog kluba ne rade izgrede, no problem je kada je kontra njih "SRPSKI" Borac. Bez nacionalne konotacije u BiH ne može proći ništa, pa tako ni sportska utakmica. 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17