ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Poticanje Kiseljačana na aktivnost

thumbnail_FB_IMG_1630409149144.jpg

 

Dječja olimpijada i trening događaji su kojima se Kiseljačane želi potaknuti na aktivan način života

Europski tjedan sporta manifestacija je koja se pod okriljem Europske komisije održava sedmu godinu zaredom u skoro svim europskim zemljama, članicama Europske unije, ali i onima koje to nisu. Posljednih godina različitim sadržajima Europski tjedan sporta obilježava se i u BiH. Pod sloganom BeActive, budi aktivan, i ove se godine žele potaknuti stanovnici europskih zemalja, pa tako i BiH, na uvođenje svakodnevnih tjelesnih aktivnosti kao prevenciju mnogih bolesti suvremenog čovjeka. Svakodnevno kretanje poboljšava fizičko i mentalno zdravlje, podiže kvalitetu života ali i doprinosi ekonomskim uštema koje sa sobom donosi prevencija umjesto liječenja.

Europski tjedan sporta obilježit će se nizom sadržaja u svim europskim zemljama od 23. do 30 rujna. Uz potporu Ministarstva civilnih poslova BiH i Federalnog ministarstva kulture i sporta, manifestacija će se i ove godine prigodnim sadržajima obilježiti i u BiH, uz potporu nekoliko parnerskih organizacija. U suradnji s Udrugom „Arka“ Europski tjedan sporta stiže i u Kiseljak gdje će se 24. rujna održati Dječja olimpijada. Počinje u 10 sati u Parku generala Filipovića. Dječja olimpijada u Kiseljaku jedan je od sedam događaja koji se u Federaciji BiH pod okriljem Federalnog ministarstva kulture i sporta i u suradnji sa sedam partnerskih organizacija, održavaju u sklopu Europskog tjedna sporta. Uvod u manifestaciju koja po prvi put stiže i u Kiseljak bit će trening na otvorenom kojeg dan prije Dječje olimpijade na Trgu kneza Radoje organizira Nenad Barić, član Europske fitnes federacije i HardBody kluba Kiseljak. Trening je besplatan i otvoren za sve.

Kiseljak je jedna od četiri općine i grada u Federaciji BiH u kojima se održavaju događaji u sklopu ovogodišnje manifestacije Europski tjedan sporta. Pored Kiseljaka, Europski tjedan sporta bit će obilježen u Mostaru i Sarajevu te Grudama i Posušju. Cilj je organizatora i partnera uključenih u projekt potaknuti ljude na aktivniji način života ukazujući na sve prednosti koje im donosi, prije svega u poboljšnju zdravlja ali i kvalitete življenja jer u ljudskoj prirodi je kretati se i biti aktivan. Europskim tjednom sporta stanovnike europskih zemalja želi se podsjetiti na važnost tjelesne aktivnosti s ciljem da im ona postane svakodnevna navika.

 

thumbnail_FB_IMG_1631614266107.jpg

thumbnail_IMG_20210909_105802_449.jpg

thumbnail_FB_IMG_1631177512081.jpg

AP/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17