ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Cestovna utrka

utrka_kis_sara_5.jpg

 

Deset dana prije početka, sve je spremno za utrku "Sara5k" , koja će se i ove godine održati u Kiseljaku. Nakon uspješnog prvog izdanja, drugo će ga sasvim sigurno i nadmašiti, a u prilog ide i sve bolja situacija kada je u pitanju bitka s koronavirusom. 

Prijave su zatvorene, a limit je već odavno dosegnut. Utrka će se održati 29. svibnja (subota) s početkom u 18 sati. Kako ističu organizatori, nažalost broj prijava je bio ograničen, ali da su primljeni svi zainteresirani, broj natjecatelja bio bi dvostruko veći. 

Startna/ciljna ravnina je na Trgu kneza Radoje.Uz centar, utrka će ići i kroz sve glavne ulice u Kiseljaku, osim Sarajevske, jer će se tu skretati na Kreševsku.

Ove godine, nastupit će i reprezentativci i reprezentativke Bosne i Hercegovine. 

Nagradni fond ove godine iznosi 1600 KM, od toga po 300 KM poklon bon sponzora "Guma M" za najbržeg Kiseljačanina i Kiseljačanku. Prvoplasirani u obje kategorije osvajaju po 250 KM, drugoplasirani 150, trećeplasirani po 100 KM.

Utrka ima elevaciju od samo 11 metara, što ju čini jednom od najravnijih u Bosni i Hercegovini.Također, ove godine ruta je malo promijenjena, te će utrka biti i brža.

Organizatori pozivaju i sve sugrađane da podrže ovaj događaj. Nakon utrke, natjecatelje ali i sve ljubitelje sporta u Kiseljaku zabavljat će DJ Guja na trgu.Također, zahvala ide i svim sponzorima koji su prepoznali važnost ovog sportskog događaja, koji je osvježio sportsku scenu u našem gradu. 

"Sara5k" polako prerasta u tradiciju, i na najbolji način promovira Kiseljak. 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17