ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
2.4 posto šansi

hrvatska_slavlje.jpg

 

Prvi kladioničarski tečajevi na osvajanje Europskog prvenstva nisu baš optimistični po Hrvatsku. Kockasti su po kladionicama deveti favoriti za osvajanje, s postotkom predviđanja od 2.4 posto.Manji su favoriti sada, nego prije Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. 

Najveći favorit je Engleska, sa 16.7 posto šanse i koeficijentom koji se kreće od 5.50 do 6. Drugi favorit je Francuska, sa 15.4 posto šansi i koeficijentom od 6 do 6.5. Na trijumf Belgije koeficijent je od 6 do 7,a daju im 14.3 posto šansi.

Slijede Španjolska i Njemačka sa 11.1 posto šansi i koeficijentom od 7.5 do 9.

Prije Hrvatske bookmakeri više šanse daju i Portugalu, Italiji i Nizozemskoj. 

Hrvatska i Danska su tu negdje po koeficijentima, koji varira od 25 do 41 na osvajanje. 

Od ostalih reprezentacija koje su sa Hrvatskom u skupini, Češka ima 0.4 posto šansi za osvajanje po bookmakerima, a koeficijent seže i do 251.Škotska ima 0.2 posto šansi, a koeficijent je čak i 500. Uz bok Škotskoj kada su u pitanju šanse su i Slovačka , Finska i Mađarska. 

Naravno, ovo ništa niti ne znači, a Hrvatskoj na ruku ne ide niti ždrijeb, a mnogi smatraju da su na proteklom prvenstvu potrošili i sve zalihe sreće. No, bilo kako bilo, navijači vjeruju da Dalić i njegovi izabranici mogu prirediti još jedno čarobno ljeto, ljeto za pamćenje, koje će biti bijeg od teške svakodnevnice.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17