ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Zamjena krova

nk brnjaci objekt

Nastavljaju se ulaganja u infrastrukturu Nogometnog kluba Brnjaci. Posljednja u nizu investicija je ona zamjene odnosno radova na krovu objekta u sklopu stadiona. Riječ je o objektu u kojem se nalaze klupske prostorije te svlačionice...

Investiciju tešku 7 000 KM Klub je financirao zahvaljujući podršci sa viših razina vlasti točnije Federalnog ministarstva kulture i sporta te Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna.

Naime, iz Kluba su aplicirali na javne pozive spomenutih institucija koje su i prije redovito pratille njihov rad. Tako je i ovaj projekt naišao na "plodno tlo" te su radovi uspješno isfinancirani a prikupljeni iznos odnosno ponuđeni posao prihvatio je gospodin Dragan Pavlić iz Kreševa.

Njemu, kao i predstavnicima gore spomenutih institucija iz Kluba se iskreno zahvaljuju.
Naime, krov je kako kažu bio itekako dotrajao te je već prokišnjavao i stvarao dodatnu štetu, te je bilo krajnje vrijeme da se nešto uradi.

Podsjećamo, prethodno su postavljene tribine, ograda te uređene svlačionice dok će u narednom vremenu biti neophodno zamijeniti čelične golove aluminijskim te postaviti mreže na iste.

 

IMG-e51b994cc3ae131777c60f2547caf1d1-V.jpg

IMG-1777d8e62c9f6726529d104e7ed9cb1b-V.jpg

brnjaci-stadion-tabla.jpg

 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17