ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Uvjerljiv poraz

lino červar 

 

Hrvatska je okončala svoj nastup na Svjetskom prvenstvu. Iako je Katar odradio svoje, Hrvatska je odigrala još jednu očajnu utakmicu, i pregažena je od strane Danske 38-26.

Vodila je Hrvatska 15-ak minuta, i onda ih je Danska ubacila u svoj mlin. Ono što posebno brine je potpuna hladnokrvnost, bezenergičnost, bezidejnost. Kao da je riječ o nižerazrednoj prijateljskoj utakmici , a ne susretu za četvrtfinale, susretu svjetskih prvaka i europskih viceprvaka. 

Izbornik Lino Červar već je odavno u nekim drugim mislima, ambicije su izgubljene, i odlazak je sigurno najbolja opcija. Na time outima već odavno nema što reći igračima, a rijetko pogodi i imena. Ostat će upamćen kao najtrofeniji trener, ali ovakav odlazak mu nije trebao. Svoju neambicioznost prenio je i na igrače. Nelogične odluke, nelogične rotacije, i potpuna beskrvnost pamtit će se na ovom prvenstvu. Tjerati inat preko reprezentacije nikako nije dobro. 

Hrvatskoj sada slijedi izbor novog izbornika, a uskoro slijedi kvalifikacijski ciklus za Olimpijadu, gdje će imati težak zadatak protiv Portugala, Francuske i Tunisa.

Četvrtfinalne parove čine : 

Španjolska -Norveška

Francuska -Mađarska 

Danska - Egipat 

Švedska - Katar

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17