ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Obrambene rupe

5631007.jpg

foto : Franck Fife

 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić javno je izjavio da jedva čeka Marina Pongračića vidjeti u reprezentaciji, te kako smatra da će on biti veliko pojačanje.

" Volio bih vidjeti Pongračića iz Wolfsburga, on bi sigurno bio dobro pojačanje za Hrvatsku, no treba nam zdrav", izjavio je Dalić na pitanje o novim imenima u reprezentaciji.

Javna je tajna kako Hrvatska ima velikih problema u obrani, Lovren i Vida nisu taj sigurni stoperski par. Duje Ćaleta-Car je ugrabio svoje mjesto, a u užem izboru za tu poziciju trebao bi biti i Marin Pongračić. Lovren i Vida imaju dosta kredita kod izbornika, ali čini se da se i taj kredit brzo troši.

U posljednjih 8 utakmica Hrvatska je primila 15 pogodaka. U svakoj od tih utakmica primili su po gol, iako je nekad reprezentacija imala čvrstu obranu i često je protivnike ostavljala na nuli. Sada napad redovno zabija, ali u obrani pušta na sve strane.

Pongračić se već ranije nalazio na reprezentativnom popisu, no zbog mononukleoze trenutno nije u kadru Hrvatske i Wolfsburga. No, oporavak ide dobro i ubrzo bi ponovo trebao ući u kopačke i nadamo se zakrpati rupe u hrvatskoj obrani.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17