ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Uzvrat

svi.jpg

 

Nakon utakmice u Kiseljaku, Boysi i Torcida spremaju još jedan revijalni spektakl. Pravila su ista, pravo nastupa imaju igrači koji nemaju ugovor s nekim nogometnim klubom,a uplata po igraču iznosi 10 KM. No, ovoga puta poprište derbija je Stamal arena u Kreševu.

Utakmica se igra na Dan općine Kreševo 15.kolovoza, a prvi sudački zvižduk začut će se u 18 sati.

Nakon pobjede BBB-a u Kiseljaku ne treba ni pričati koliko je ova utakmica važna za obje momčadi. Boysi bi pobjedom potvrdili da su u ovom trenutku bolji, i imali bi cijelu godinu pred sobom za podbadanje i smišljanje šala i pošalica na račun rivala. Torcida bi, pak, slavljem vratila mir u kuću i uzvratila protivnicima za nezgodan poraz u Kiseljaku.

Ulaz za ovaj derbi bit će slobodan, a na tribinama će biti postavljena kutija za donacije. Sav prihod ide u humanitarne svrhe, za udrugu "Naša djeca" i opremanje senzorne sobe.

Naravno, ni ovo hvale vrijedno druženje neće proći bez hladnog piva i vrućeg roštilja, a navijači već spremaju pirotehnički arsenal.Sponzori su osigurali besplatnu hranu i piće.

Zainteresirani Torcidaši za nastup se mogu prijaviti kod Marina Bošnjaka (063-338-062) ili Ivice Marića (063-446-495), dok se Boysi prijavljuju kod Davora Biletića (063-338-880) i Josipa Kvasine (066-581-240).

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • ecos 5
  • mix pelet

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17