• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

Savez još uvijek bez odluke

 

nkkis_art.jpg

 

Dok se u drugim državama užurbano donose odluke, u Bosni i Hercegovini to nije slučaj kada su u pitanju nogometna natjecanja. Tako još uvijek nema službene odluke o tome hoće li se nastaviti prvenstva, ili ipak ne.

S obzirom na trenutno stanje, može se očekivati da se Premijer liga ipak nastavi, no nastavak nižih liga je upitan.Odluku nestrpljivo očekuju i u Nogometnom klubu Kiseljak. Treninga još uvijek nema, osim onih individualnih.

Hrvatska je na primjer odlučila da se samo u najvišem rangu nastavi natjecanje, dok su sve niže lige prekinute i usvojeno je trenutno stanje na tablici, uz dodatak da nitko ne ispada iz lige. Takva sudbina mogla bi zadesiti i bosanskohercegovački nogomet. Realnim se čine dvije opcije prekida, ili usvajanje trenutnih tablica ili poništavanje sezone.

Bilo kako bilo, NK Kiseljak ne mora strahovati. Možda seniorska sezona nije bila na razini, jer je klub na desetom mjestu, a već smo navikli da Kiseljak bude u TOP5 u Drugoj ligi Zapad. Kadeti su na petom mjestu u Omladinskoj ligi, sa tek sedam bodova iza vodeće momčadi. Juniori su i ove sezone odlični, i drže drugo mjesto iza Čelika.

 

BM/Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17