ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Po UFC pravilima
ivicatrogrlić.jpg
 
 
Subota 14.prosinac bit će upisana debelim slovima u životu mladog Kreševljaka Ivice Trogrlića. Naime, ovaj 18-godišnjak će tada imati svoju prvu profesionalnu borbu u kavezu po UFC pravilima. Trogrlić se bori u kategoriji do 84 kilograma, a protivnik je jedan od najaktivnijih boraca na Balkanu. Bit će to Hrvat Stanislav Krofak "Pantera".
 
MMA događaj će se održati na adresi Slavonska avenija 3 u American Top Teamu od 20 h. U Krofakovom timu očekuju treću pobjedu u nizu, no bosanskohercegovački borac se zasigurno neće predati.
 
"Što se tiče priprema za ovu borbu, nisam baš imao previše vremena. No, u treningu sam cijeli svoj život, i poprilično sam spreman. Ima malo pozitivne nevoze, i jedva čekam početak borbe", izjavio je Trogrlić za Artinfo.ba.
 
Do ugovaranja ovog meča došlo je preko Trogrlićevog dobrog prijatelja i također profesionalnog borca Jasmina Alispahića.
 
"Pripreme sam obavljao u svom Kreševu, a išao sam i na sparinge i greppling u Brezu kod ranije pomenutog prijatelja", dodaje 18-godišnji borac.
 Krofak je veoma tvrd borac, i iskusniji od mladog Kreševljaka. Profesionalno se bavi UFC borbama već oko 4 godine. Ima dobar skor, od 7 pobjeda i tri poraza, i posjeduje NFC pojas. Poslije ovog meča trebao bi potpisati ugovor s najjačom europskom organizacijom KSW, ali Trogrlić ističe da mu to neće dopustiti.
"Očekujem pobjedu , i to nokautom ili submisiom", samouvjeren je naš borac. No, također i svjestan i svoje snage, i pokušat će na mladost iznenaditi favorita. Zasigurno ima svoje šanse u toj borbi. Ivica Trogrlić trebao bi biti novo ime u svijetu MMA spektakla.
 
" Na kraju bih se zahvalio svojim sponzorima : Alu koncept Kreševo, HDZ Središnja Bosna, Ministarstvo obrazovanja, kulture i sporta Središnja Bosna, Obrt Kraljević, Buljan Ceste" završava Troglić.
 
Na kraju nam nije preostalo ništa drugo nego mladom borcu poželjeti puno sreće i pobjedu u ovom važnom meču.
Ivice, sretno !
 
 
BM/Artinfo.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17