ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

utrka travnik

(FENA) - Osman Junuzović i Amela Trožić pobjednici su 4. Pharmamed noćne utrke, održane sinoć u Travniku, na kojoj je sudjelovalo više od 1.000 trkača iz svih krajeva BiH, kao i Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Austrije, Češke, Alžira, Velike Britanije i SAD-a.

U ženskoj konkurenciji drugoplasirana je Amila Kahriman iz Zenice, dok je Banjalučanka Ena Mijić utrku završila na trećem mjestu.

U muškoj konkurenciji drugo mjesto je osvojio Srđan Samardžić iz Banja Luke, a trećeplasirani je Prijedorčanin Božidar Vujić.

Najuspješnijima su uručene novčane nagrade u iznosu od 500 maraka, 300 maraka za drugo i 200 maraka za treće mjesto, koje je osigurala UniCredit banka, kao i poklon paketi generalnog pokrovitelja utrke Pharameda.

Posebne nagrade, organizatori utrke u Centru za edukaciju mladih, uručili su najbržoj Travničanki Larisi Srkalović, najbržem Travničaninu Midhatu Puriću i najstarijem sudioniku utrke, 85-godišnjem Zijadu Bašiću.

U okviru Pharmamed Travnik noćne utrke organizirana je i dječja Helen Doron Kids' Fun Run utrka, na kojoj je sudjelovalo 400 mališana.

- Ovogodišnja utrka nadmašila je sva dosadašnja izdanja, sa ukupno 1.400 sudionika. Zadovoljni smo realizacijom svih aktivnosti u okviru Pharmamed Travnik noćne utrke i zahvaljujemo volonterima, pojedincima, službama i ustanovama koje su svojim nesebičnim angažmanom doprinijeli da utrka zadrži epitet "najveće male utrke u BiH" - naveli su iz CEM-a.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17