• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

0000000000462244.jpg

 

Burno, preburno. Takav bi bio opis ulaska u sezonu splitskog Hajduka. Smjene, potresi i ispadanje iz europske lige protiv amatera s Malte.

Oreščanin je već bivši, a da se nije ni uznojio. I dok navijači za novog trenera priželjkuju Matjaža Keka, koji je više puta izjavio da je navijač Hajduka a i danas je za medije indirektno dao naslutiti da je zagrijan za mjesto šefa struke splitskog kluba, najveći kandidat je Damir Burić Šolta.

Navodno je već pripreman teren za povratak Burića.

U ljeto 2016. godine, tadašnji NO Hajduka smijenio je predsjednika Brbića, sportski direktor Goran Vučević odstupio je sam, a u nedostatku dvojice glavnih ljudi, Burić je dobio odriješene ruke i fond od 15 milijuna kuna da privede kraju sezonu i posloži momčad za narednu. 

No bila je to suradnja kratkog daha. Burić je započeo slagati momčad, ali mu se vrlo brzo novi predsjednik Ivan Kos zahvalio jer se nije navodno uklapao u budućnost kluba.

Pod vodstvom Burića Hajduk je odigrao nekoliko dobrih utakmica, ali navijači su mu zamjerali predefanzivnu taktiku.Ruku na srce, u kadru nije imao pravog napadača, ali nema ga ni sad.

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17