× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

IvoKarlovic.jpg

 

Hrvatski teniski veteran Ivo Karlović završio je svoj put na Wimbledonu. Div sa Šalate je poražen u 5 setova od deset godina mlađeg Talijana Thomasa Fabbiana. Bilo je 3-6;7-6;3-6;7-6;4-6.

U prvom i trećem setu talijanskom tenisaču bio je dovoljan po jedan break da odvede set u svoju korist. Drugi i četvrti set dobio je Hrvat u tie-breaku, i ponovo potvrdio zašto ovog 40-godišnjaka zovu majstor tie-breaka.

U petom setu kod 4-4 Karlović dolazi do prve prilike za break , ali ne uspijeva ju iskoristiti. Kod 4-5 Fabbiano ima dvije meč-lopte, koje Doktor spašava. No treću ipak nije uspio, i pobjeda odlazi na stranu 89..tenisača na svijetu.

U trećem kolu Fabbiano igra protiv boljeg iz ogleda Edmunda i Verdasca, koji igraju peti set.

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski kiseljak - novi 28.6.

IvoKarlovic.jpg

 

Hrvatski teniski veteran Ivo Karlović završio je svoj put na Wimbledonu. Div sa Šalate je poražen u 5 setova od deset godina mlađeg Talijana Thomasa Fabbiana. Bilo je 3-6;7-6;3-6;7-6;4-6.

U prvom i trećem setu talijanskom tenisaču bio je dovoljan po jedan break da odvede set u svoju korist. Drugi i četvrti set dobio je Hrvat u tie-breaku, i ponovo potvrdio zašto ovog 40-godišnjaka zovu majstor tie-breaka.

U petom setu kod 4-4 Karlović dolazi do prve prilike za break , ali ne uspijeva ju iskoristiti. Kod 4-5 Fabbiano ima dvije meč-lopte, koje Doktor spašava. No treću ipak nije uspio, i pobjeda odlazi na stranu 89..tenisača na svijetu.

U trećem kolu Fabbiano igra protiv boljeg iz ogleda Edmunda i Verdasca, koji igraju peti set.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.