kadeti-svlacionica.jpg

Nakon dvaju uzastopnih gostovanja, kadeti i juniori Nogometnog kluba Kiseljak danas igraju na svom terenu. Na rasporedu je posljednje kolo Omladinske lige Centar B , a mladi kiseljački nogometaši imaju priliku staviti točku na i još jedne vrlo dobre sezone.

Dio juniora priključen je prvom timu, dio je u potrazi za boljim životom odselio iz Kiseljaka.Bez obzira na sve kiseljački juniori godinama igraju sjajan nogomet. Danas u goste dolazi NK Iskra,koji je osvojio titulu prvaka. Idealan je to protivnik za zatvaranje sezone, a eventualnom pobjedom Kiseljačani mogu čak i do trećeg mjesta lige, ukoliko se poklope ostali rezultati. Susret počinje u 12 sati.

Prije njih svoj susret odigrat će i kadeti.Kadeti iza sebe imaju sjajnu sezonu, te bi eventualnom pobjedom potvdili 3.mjesto na tablici.Iskra je tri pozicije ispod Kiseljaka. Susret počinje u 10 sati.

Prvi tim,juniori i kadeti NK Kiseljak. Svi su oni sudjelovali u građenju imidža našeg Kiseljaka, a i najzaslužniji su što u svim ligama u kojim nastupaju Stadion hrvatskih branitelja smatraju najtežim gostovanjem. Uistinu i jeste tako, jer se u Kiseljaku bodovi osvajaju jako teško.

BM/Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17