ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Profesor s Pravnog
pravni-fakultet-sveuciliste-mostar-810x608.jpg

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru pozvao je studente da prijave bilo koju vrstu nasilja i seksualnog uznemiravanja.
Pripadamo akademskoj ustanovi, te imamo nultu stopu tolerancije prema bilo kakvoj vrsti nasilja, navode iz Zbora.

izdSvi studenti koju su doživjeli neku vrstu nasilja na Sveučilištu u Mostaru mogu se javiti nama putem e-maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobnim dolaskom u ured Studentskog zbora.

Pravobraniteljica Anja Galović će pružiti svu moguću podršku u ovakvim situacijama, a nju možete kontaktirati na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podsjećamo, 20. siječnja 2021. na Facebook stranici Nisam tražila pojavila se anonimna poruka o seksualnom uznemiravanju profesora s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Pošto vidim da se brojna sveučilišta diljem regije javljaju, podržavaju i pozivaju na prijavljivanje slučajeva uznemiravanja i sve oblike zlostavljanja, zanima me hoće li se napokon netko oglasiti sa Sveučilišta u Mostaru ili će nastaviti sa zataškavanjem slučajeva seksualnog uznemiravanja studentica od strane profesora I.R. s Pravnog fakulteta?, stoji u anonimnoj poruci.

Sjećam kad sam studirala i uvijek bi prolazili pored Pravnog faksa. I dane kad bi on držao ispit sve bi cure nosile suknje ili su se baš sredile. I tako kroz priču sam od nekoliko njih kolegica poznanica saznala da svi znaju za tog jednog profesora i njegove metode i da je čak zvao na pregled radova u njegov kabinet, stoji u jednom Facebook komentaru koji je napisala bivša studentica mostarskog Sveučilišta.

 
artinfo.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17