ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Lider NIP-a

konakovic_1.png

 

 

Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković oštro je komentirao odbijanje SDA da uđe u koaliciju s NiP-om kako bi se oformila vlast u Srednjebosanskoj županiji.

Kako je napisao na svom Facebook profilu, SDA je ponovo “zagrlila svoje stare prijatelje” iz HDZ-a, a Konaković je objavio i nacrt sporazuma koji je predložio NiP za koaliciju u Novom Travniku.

"Još smo jednom pozvali SDA u SBK u pravljenje koalicije bez HDZ-a. Još jednom su naravno odbili i zagrlili svoje stare "prijatelje". Jasan program, definirani principi, poredani projekti. Ne bez Hrvata, bez HDZ-a. To smo ponudili nekoliko puta. SDA odbila svaki put", napisao je Konaković, prenosi sarajevski Klix.ba.

Istaknuo je da načelnik Jajca pokušava izmišljotinama sakriti istinu koja se vidi u svakom dijelu SBŽ: Novom Travniku, Busovači, Kiseljaku, Kreševu, a brzo će se, kako Konaković kaže, koalicija SDA-HDZ oformiti i u Jajcu i vjerojatno Travniku.

"Ovo se dešava u situaciji kad sve može bez HDZ-a. Zvao sam ga osobno, razgovarali smo o izborima prije izbora. Mi smo tražili razgovore u SBŽ, on inzistirao samo na razgovorima o Jajcu. Kaže da nije upućen u ostalo, a potpredsjednik je KO SDA SBK. Nije teško razmontirati sve laži ove mašinerije koja druge optužuje za podršku HDZ-u na uštrb Bošnjaka u SBK. Potvrdilo se sve što smo govorili", ističe Konaković.

Jos smo jednom pozvali SDA u SBK u pravljenje koalicije bez HDZ-a. Jos jednom su naravno odbili i zagrlili svoje stare...

Objavljuje Elmedin Konakovic u Četvrtak, 14. siječnja 2021.

Zaključio je da su oni (SDA i HDZ op.a.) jedni drugima najvažniji i da jedni bez drugih ne mogu.

Vi ste zaštitnici samo onih koji nose vašu člansku i koje ste zbrinuli. Ne zanimaju vas ostali Bosanci i Hercegovci.

Sijete laž i smutnju, mi vam to dokazujemo. E zato vas raspakujemo. A tek smo počeli", naglasio je Konaković.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17