ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Empatija

parlament-fbih_2.jpg

 

Iz Doma naroda Parlamenta F BiH uputili sućut i suosjećanje sa stanovništvom potresom pogođenih područja Hrvatske.

Na početku današnje redovite sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, Tomislav Martinović, predsjedatelj ovog doma uputio je izraze sućuti i suosjećanja sa stanovništvom potresom pogođenih područja Republike Hrvatske.

„Gledajući potresne scene razornog potresa koji je jučer, ali i jutros pogodio Republiku Hrvatsku, želim u svoje osobno kao i u ime svih izaslanika u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH uputiti najbublje izraze sućuti žrtvama potresa u svim pogođenim mjestima, Zagrebu, Petrinji, Sisku i Glini. Želim s ovog mjesta uputiti i izraze dubokog suosjećanja sa svim stanovnicima potresom pogođenih područja koji su u trenu ostali bez osnovnih uvjeta za život“, istaknuo je predsjedatelj Martinović te najavio konretnu pomoć stradalim.

„U ovom teškom trenutku, dok se borite s tugom zbog gubitka najmilijih i krova nad glavom te strahom od novih potresa, želimo vam poručiti da niste sami. Naš sljedeći korak bit će konkretna pomoć stanovnicima potresom pogođenih područja“, poruka je koju u ime Doma naroda Parlamenta Federacije BiH stanovništvu potresom pogođenih područja u Republici Hrvatskoj uputio predsjedatelj Martinović.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17