ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
LOKALNI IZBORI

lista vijece hdz 20

Dr. Nino Baban, ravnatelj Doma zdravlja Kiseljak i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a BiH nositelj je liste ove stranke u koaliciji sa HSS-om Stjepana Radića.

Lista je, kako je kazao, savršen spoj mladih, obrazovanih i vrijednih ljudi i već dokazanih, iskusnijih, aktivnih i cijenjenih pripadnika društva. Njih 28, dolazi iz raznih naseljenih mjesta općine Kiseljak i svi su pristali udružiti snage s jednim ciljem, osigurati 12 ruku u Općinskom vijeću kao podršku daljnjem radu općinske uprave na čelu sa načelnikom Mladnom Mišurićem-Ramljakom!

Predstavnici mladosti, Boris Mrnjavac, Miro Slišković, Josipa Petra-Pravdić, Sandra Pravdić, Ivan Cetina-Dadić, Ivona Dugandžić, Matej Vuković, Ivana Drljepan, Dragan Anđelić, Valentina Vidović, Mario Perić, Ana Trogrlić, Marin Stanić i Ivona Vujević, jamac su borbe za prava mladih u našoj općini.

Lista broji i nekoliko liječnika odosno zdravstvenaih radnika,dr. Ninu Babana, dr.vet.med. Zdenka Komšića, dr. Anu Trogrlić i Katu Kapetanović dipl.sanit.ing., nekoliko profesorica poput omiljene učiteljice Marijane Budimir, profesorice informatike Valentine Vidović i Tanje Babić, nagrađivane humanitarke. Dame, ne zbog broja nego svojih kvaliteta također su zastupljene te se na listi nalaze i ravnateljica Srednje škole Ivan Goran Kovačić Kiseljak dipl.ing.strojarstva Mirjana Medić, certificirani računovođa i magistra ekonomije Ivona Vujević ali i M.sc.šumarstva Ivone Dugandžić te Kristine Knežević.

Aktualni saziv vijećnika predvodi Mato Puljić sa Brnjaka a na listi se nalazi i jaka ekipa gospodarstvenika poput Ivice Kubata, Miroslava Kapetanovića i Dragana Anđelića.

S obzirom kako se radi o koaliciji, HSS Stjepana Radića predstavlja Mladen Barišić a iskusniji dio ekipe predvodi Ivica Komšić dipl.ing.tehnologije kao i umirovljenik Slavo Vujica ali i jedno novo lice, Zdenko Milanović.

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17