ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Ravnatelj SŠ "Busovača"

stipo_kristo.jpg

 

Na sjednici OO HDZ BiH Busovača dogovoreno je da će kandidat za načelnika u ovoj općini biti Stipo Krišto. Odluka je jednoglasno usvojena, a Krišto će biti zajednički kandidat za sve stranke s hrvatskim predznakom.

Stipo Krišto je nastavnik povijesti i zemljopisa, te aktualni ravnatelj SŠ "Busovača". Četiri mandata imao je u Općinskom vijeću.

"Zahvaljujem OO HDZ BiH Busovača na ukazanom povjerenju i odluci da upravo ja budem kandidat za poziciju Načelnika na općinskim izborima 2020.Iskreno se nadam kako je sama kandidatura uslijedila kao posljedica mog doprinosa razvitku društvenog i političkog života u Busovači. Nadam se da ću dobiti potporu većine glasača na predstojećim izborima jer mislim kako svojim angažmanom mogu doprinijeti promjenama koje će uveliko pomoći svim građanima Busovače", izjavio je kandidat za načelnika općine Busovača.

Također, na sjednici je donesena odluka da predsjednik Mladeži HDZ BiH Busovača i predsjedatelj Općinskog vijeća Josip Mravak bude nositelj liste za općinsko vijeće, piše na službenim stranicama HDZ-a BiH Busovača.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • ecos 5
  • mix pelet

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17