ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
direktor Zavoda
 
pehar5.jpg
 
U protekla 24 sata na prostoru Federacije BiH testirano je 919 uzoraka, od kojih je 128 pozitivno na koronavirus – kazao je direktor Zavoda za javno zdravstvo FBiH Davor Pehar na pres-konferenciji Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, povodom aktualne epidemiološke situacije. Po njegovim riječima, do današnjeg dana na prostoru Federacije BiH testiran je 91.631 uzorak, od kojih je 7.828 uzoraka bilo pozitivno.
 
 
Zaključno sa današnjim danom, u Federaciji BiH oporavljena su 4.072 pacijenta, dok je trenutačno aktivan 3.571 slučaj pozitivan na ovaj virus. Pehar je naveo da je u Federaciji BiH trenutačno hospitalizirano 296 pacijenata, od kojih je osam na respiratoru. U protekla 24 sata prijavljena su i tri smrtna ishoda. U pitanju su ženske osobe iz Sarajeva, Lukavca i Živinica. – Sa današnjim danom, ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH, koje dovodimo u vezu sa virusom Covid-19, je 185. Od toga je 117 osoba muškog i 68 osoba ženskog spola, piše FENA.
 
 
Danas je bila u tijeku aktivnost prebacivanja naše baze na novi, veći server, u cilju da već od sutra imamo brže, točnije, kvalitetnije podatke, dostupnije svima – naveo je Pehar.
0
0
0
s2sdefault
  • ecos 5
  • mix pelet

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17