ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Kalesija

kalesija820

 

Ministrica Ankica Gudeljević je na poziv komandanta EUFOR-a, general majora Reinharda Trischaka posjetila deminersko radilište MSP Gojčin u općini Kalesija. Tijekom posjete prezentirana je minska situacija u BiH te načini rada i poteškoće s kojima se suočavaju demineri u BiH.

General Kenan Dautović,  koji je pozdravio prisutne, istakao je da  prvi put jedan ministar civilnih poslova posjećuje  teren iako je općepoznata činjenica da je deminiranje u nadležnosti Ministarstva civilnih poslova BiH. Značaj ove posjete, tim je veći, jer je ministrica Gudeljević ujedno i prva žena na čelu ovog ministarstva, kao i da je uporno inzistirala da se steknu uvjeti za imenovanje novog povjerenstva za deminiranje u BiH što je na prijedlog Ministarstva civilnih poslova i učinjeno na 18. izvanrednoj sjednici Vijeća ministara BiH održanoj 30.4.2020. godine.

U delegaciji koja je posjetila Gojčin, osim ministrice Gudeljević bili su i ministar obrane BiH i ravnatelj Centra za uklanjanje mina u BiH, stoji u priopćenju.

kalesija820 1.jpg

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17