ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Izaslanici HDZ-a

boris kresic df

Izaslanici HDZ-a BiH u Klubu Hrvata u Domu naroda Parlamenta FBiH reagirali su na izjave izaslanika DF-a Borisa Krešića, te u priopćenju za javnost pitaju 'zašto Krešić nije digao glas protiv neustavne Vlade Tuzlanske županije u kojoj nema niti jednog Hrvata.'

- Nas 13 izaslanika HDZ-a BiH u Klubu Hrvata Doma naroda Parlamenta Federacije, nakon upozoravanja i traženja reakcije domaćih i međunarodnih predstavnika na "antidaytonske" i protuustavne izjave Željka Komšića, odlučili smo reagirati i na priopćenje izaslanika DF Borisa Krešića koji je stao u obranu interesa svojeg stranačkog šefa.

Borisa Krešića, izaslanika Demokratske fronte, stranke čiji predsjednik je u tri navrata uz pomoć glasova Bošnjaka uzurpirao poziciju u Predsjedništvu BiH koja pripada hrvatskom narodu, ovom prilikom pitamo zašto, ako se smatra legitimnim predstavnikom hrvatskog naroda, nikad nije digao glas protiv neustavne Vlade Tuzlanske županije u kojoj nema niti jednog Hrvata? Zašto je šutio i nije nikad ni pokušao zaštititi interese hrvatskog naroda u Tuzlanskoj županiji, a brzopotezno je reagirao na naše priopćenje? - navodi se u priopćenju za javnost Kluba izaslanika hrvatskog naroda Doma naroda Parlamenta FBiH. 

Podsjećaju ga 'da su na nedostatak Hrvata u Vladi Tuzlanske županije. kao i brojne druge probleme hrvatskog naroda u ovoj županiji, predstavnici HDZ-a BiH nebrojeno puta upozoravali te da je Ustavni sud Federacije BiH po apelaciji dužnosnika HDZ-a BiH nedavno presudio da je Vlada ove županije neustavna'.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17