Sve informacije

pl ffmo upisi

 Prijave za upise na sve studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru vršit će se od 29. lipnja do 11. srpnja 2020. godine.

Razredbeni postupak za akademsku 2020./2021. godinu zbog pandemije covid-19 provest će se na temelju vrjednovanja uspjeha u srednjoj školi, a za Studij logopedije je predviđeno održavanje razredbenoga postupka 15. srpnja u 11 sati. Preliminarni intervju održat će se 13. srpnja u 14 sati, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta.

Kandidati imaju mogućnost predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije preko platforme za online upise, dokumentaciju dostaviti poštom ili predati osobno na Fakultet.

Na mrežnoj stranici VIDEO mogu se pronaći sve potrebne informacije vezane za proceduru upisa i potrebnu dokumentaciju, kao i informacije o načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi. Za sve nedoumice oko upisa i studija kandidatima na pitanja, u kratkom roku, odgovara Sokrat, a rubrika "Pitaj Sokrata" nalazi se na navedenoj stranici. 

Fakultet nudi 11 jednopredmetnih i 13 dvopredmetnih studija. Neki se studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati neku od 77 različitih studijskih skupina, navodi se u priopćenju.

Video prilozi o Filozofskome fakultetu dostupni su i na službenom YouTube kanalu fakulteta.

0
0
0
s2sdefault
  • RADOJE
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • Radoje 2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17