Korona

korona kvasina sabor

 (FENA) - Sabor ŽSB  usvojio je na današnjoj sjednici u Travniku Izvješće o radu županijske vlade u vrijeme trajanja pandemije koronavirusa.

Predsjedatelj Sabora Josip Kvasina (HDZ BiH) kazao je novinarima da je Županija pandemiju podnijela prilično dobro, iako je pandemija općenito zatekla sve vlade.

- Vlada je prvih 15 dana svako jutro imala sjednice i reagirala pravovremeno. Osigurala je određeni broj kreveta, čak i mnogo više nego što je, na sreću, trebalo, ali će ih sačuvati županijska civilna zaštita ako bi došao taj drugi val koronavirus koji se najavljuje. Pandemija je zatekla sve vlade, ali mi smo na sreću izašli iz svega dosta dobro - kazao je Kvasina nakon sjednice.

 

Zastupnici su danas, uz ostalo, usvojili Prijedlog zakona o dopuni Zakona o koncesijama, te Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o rudarstvu, dok nije prihvaćena inicijativa da u dnevni red sjednice uvrsti prijedlog "koronazakona", koji je sačinila dopredsjedateljica Skupštine Ljubinka Atanasijević.

 

Zbog, kako je rečeno, epidemioloških razloga i poštivanja mjera socijalne distance zasjedanje Sabora održano je bez prisustva novinara u prostorijama Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku.

0
0
0
s2sdefault
  • RADOJE
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • Radoje 2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17