pl n1 dan uzivo bradara

"Dan uživo" N1 televizije i danas prati aktualne teme i događaje. Od 16 sati donose aktualne vijesti iz zemlje, regije i svijeta, a pored toga emisiji će kao gosti nastupiti gosti:

“Izbori su kamen temeljac svake demokratije i bilo šta što stoji na putu izbora je problem iz naše perspektive. Od ključne je važnosti da sredstva budu dostupna tako da se izbori mogu održati.” Poručuje ovo šefica Misije OSCE-a u BiH Kathleen Kavalec.

U emisiji će biti i izaslanica HDZ-a u državnom Domu naroda Lidija Bradara. Zašto kaže da Središnje izborno povjerenstvo nije imalo zakonskog osnova da odgodi izbore, tko i zašto koči usvaanje proračuna, samo su neka od pitanja za gošću, stoji u najavi N1.

SNSD čeka odluku Ustavnog suda o odluci SIP-a, o njoj, današnjoj sjednici Doma naroda, imenovanjima, aferama govori izaslanik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Lazar Prodanović.

U danu u kojem je kineski Nacionalni narodni kongres donio zakon o nacionalnoj sigurnosti ekskuzivno za N1 iz Hong Konga govori Joshua Wong, suosnivač aktivističke grupe Demosisto i jedan od lidera demokratskih snaga u Hong Kongu.

Glavnoj i odgovornoj urednici portala eTrafika Vanji Stokić proteklog tjedna su upućene prijetnje smrću zbog objave na društvenim mrežama. Da bi prijavila prijetnje policiji, morala je tražiti štelu. Stojkić će se javiti uživo iz Banjaluke.

 

Zvonko Komšić je domaćin emisije koja počinje od 18:30h.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17