ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
KSB

ucenje na daljinu ksb

U svrhu što kvalitetnijeg informiranja učenika i roditelja kao i odgovora na njihove moguće dvojbe koje imaju u vezi procesa nastave uz pomoć informacijsko komunikacijskih tehnologija i učenja na daljinu, nužno je da u ovim izvanrednim okolnostima učinimo svaku odgojno-obrazovnu ustanovu ali i Ministarstvo što dostupnijim za sve učenike i roditelje, stoji u danas upućenim dopisu Ministarstva obrazovanja KSB svim osnovnim i srednjim školama.
Sve odgojno-obrazovne ustanove dužne su staviti u funkciju novoizrađene web stranice (one koje do sad nisu imale) i iste urediti i koristti kako bi roditelji i učenici imali pravovremene informacije, stoji u dalje u dopisu.

S ciljem što veće transparentnosti ali i pružanja podrške nastavnom stručnom kadru, sva ostala pitanja koja se diču izravno nastave i nisu u domenu škole, učenici i roditelji mogu zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook stranice koje je Ministarstvo kreiralo kako bi bilo na raspologanja.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17