ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Prljav grad

skaka gradonacelnik emisija

Grad je jako prljav. Mene to zaista iritira. Naše kuće i tradicija pokazuju da nismo prljavi. Danas smo na neki način uprljali obraz, kazao je za N1 gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka.

Švedska princeza Victoria i princ Daniel, u društvu Skake, prošetali su starim dijelom Sarajeva, posjetivši ovom prilikom Vijećnicu i Baščaršiju.

Kako je prošla šetnja gradom?

Jako mi je drago da smo imali priliku ugostiti važne i značajne goste. Bili smo domaćini u sarajevskoj Vijećnici gdje smo švedskoj princezi i princu pričali o njenoj povijesti i uništenju tijekom rata. I sama princeza je rekla kako je čula da je Sarajevo europski Jerusalem. Nakon toga prošli smo standardnom rutom kojom smo obišli četiri važna povijesna objekta.

Kad vodite ovako važne goste Sarajevom, šta im pokažete, čega se posramite?

Grad je jako prljav. Mene to zaista iritira. Naše kuće i tradicija pokazuju da nismo prljavi. Kritiziram ljude koji su na čelu institucija odgovornih za čistoću grada. “Rad” i “Park” su dužni da Sarajevo drže čistim. Danas je Sarajevo izrazito prljav grad.

Kantonalna vlada kaže da je očistila grad?

Slažete li se s tom izjavom? Tijekom šetnje s princezom sam svjedočio da to nije točno. Danas smo na neki način uprljali obraz. Pitanje čistoće je pitanje svih nas, ne moramo se pojedinačno optuživati. Krivi smo svi. Moraju biti jasne nadležnosti svih nivoa vlasti kako bi se znalo tko je odgovoran i tko se čime bavi.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17