• LEDA 2

brza cesta plan

Dok je većina projektne dokumentacije za brzu cestu kroz Lašvansku dolinu završena, koplja se lome oko dijela trase koja prolazi kroz općinu Novi Travnik, odnosno kroz naselje Nević Polje, koje je prvobitnim planom trase trebalo biti podijeljeno na dva dijela.
Mještani su se usprotivili ovakvom rješenju, te zahtijevali novo koje bi bilo dosta funkcionalnije, a na sljedećoj sjednici Općinskog vijeća, zakazanoj za četvrtak, pred vijećnicima će se naći novi prijedlog, kojim je trasa pomjerena tek 300-tinjak metara te ponovno prolazi kroz naselje.

I ovo rješenje, kaže dr. Robert Fišić, predsjednik Mjesne zajednice Nević Polje i vijećnik u Općinskom vijeću, neprihvatljivo je za mještane.

Postoji prijedlog projektanta kojim se brza cesta u potpunosti izmiješta na područje općine Travnik i ne prolazi kroz naselje, ne dira nijednu kuću. To bi za mještane bilo idealno rješenje jer ima praznog prostora gdje se to može izvesti, rekao je Fišić.

Ostaje za vidjeti kako će prijedlog proći na Općinskom vijeću, odnosno hoće li doći do preglasavanja u kojemu će mještanima Nević Polja nametnuti rješenje koje oni ne žele.

drukciji.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17