ARTinfo

ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

zad tim

Kompanija ŽAD, sa sjedištem u Kiseljaku, u društvu je lidera na tržištu Bosne i Hercegovine među dobavljačima kancelarijskog i potrošnog materijala, školskog pribora, sredstava za čišćenje i održavanje higijene, informatičke opreme, usluga štampe, grafičke pripreme, web dizajna i marketinga na društvenim mrežama.


(Piše: Benamin Turković/poslovnenovine.ba)

Dinamičan tim mladih ljudi zaposlenih u ŽAD-u odlikuje znanje, iskustvo i predan rad u odnosima sa kupcima, kojima osiguravaju fleksibilne uvjete za ostvarenje produktivne saradnje u svim područjima djelatnosti ove kompanije.

Takav odnos prema poslu ovoj je kompaniji kontinuirano donosi tiutule za izvanredne poslovne rezultate, tako i onu bonitetno pouzdane kompanije u 2019. U ŽAD-u ne kriju zadovoljstvo tom činjenicom.

”Ponosni smo na priznanje Bonitetna zvijezda, što je svakako i dodatna motivacija, ali i prednost da budemo prepoznatljivi kao financijski pouzdan i stabilan partner kojem postojeći, kao i novi klijenti, mogu u potpunosti vjerovati”, kažu u ŽAD-u.

Njihov cilj, kako podcrtavaju, je i dalje biti poželjan dobavljač i saradnik, a ŽAD-ovi planovi su usmjereni na uspostavljanje poslovnih odnosa s novim klijentima i rad na jačanju pozicije na domaćem tržištu. Šansu za to vide i u predstojećoj konferenciji „Pouzdanost“.

“Pouzdanost je poslovna konferencija na kojoj se, prije svega, priča o uspješnosti, profesionalizmu, optimizmu, motivaciji te istinskim društvenim vrijednostima, a naša kompanija upravo kroz te pojmove postiže uspjeh i gradi poslovnu stabilnost te planira budućnost na bosanskohercegovačkom tlu”, objašnjavaju u uspješnoj kompaniji iz Kiseljaka.

 

ZADteam03-1-1280x640.jpg

 

Upitani za planove, kažu da brza, pouzdana i kvalitetna usluga te zadovoljstvo svih klijenata sa kojima svakodnevno sarađuju je prioritet njihovog djelovanja.

”Od samih početaka rada naše kompanije, nastojimo svoju poslovnu strategiju uskladiti sa željama i očekivanjima kupaca kojima omogućavamo pristup proizvodima okarakteriziranim vrhunskom kvalitetom te izuzetno povoljnim cijenama”, objašnjavaju u ŽAD-u.

Jedna od prednosti saradnje sa ovom kompanijom jeste i besplatna isporuku robe kao i posebne pogodnosti prilikom plaćanja koje nude klijentima.

Za dodatne informacije, iz ŽAD-a upućuju da posjete internetsku stranicu www.zad.ba, jave se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih pozovu na broj telefona +387 (0)30 879 899.

 

ZADteam04-1200x798.jpg

 

 

(Piše: Benamin Turković)

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17