• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

grmoja sabor

Jedan od čelnih ljudi Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja kazao je danas kako podržava hrvatsku federalnu jedinicu u BiH. Grmoja je posredstvom društvenih mreža čestitao obljetnicu Hrvatske republike Herceg-Bosne poručivši, među ostalim, kako smatra da Hrvati u BiH trebaju imati svoju federalnu jedinicu.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Sve što hrvatski narod u Bosni i Hercegovini želi jest sloboda i ravnopravnost. Ništa više od onoga na što imaju pravo svi drugi narodi na svijetu. Jedini način dugotrajnog mira, stabilnosti i potpune ravnopravnosti sva tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini jest stvaranje federalnog državnog uređenja.

Vođen politikom da su svi hrvatski državljani, uključujući i Hrvate u BiH, nedjeljivi dio nacionalnog identiteta dajem potpunu političku podršku hrvatskoj federalnoj jedinici u BiH te borbi našeg naroda za istinsku ravnopravnost.

MOST je i do sada dosljedno podržavao i maksimalno pomagao težnje Hrvata u BiH za postizanjem pune konstitutivnosti i ravnopravnosti. Tako će biti i u budućnosti."

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17