poslovna kis

Sukladno Ugovoru o grant sredstvima sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta potpisanim dana u rujnu prošle godine, vršeni su radovi u sklopu projekta izgradnje komunalne infrastrukture unutar Poslovne zone Dugo polje u dužini od 1.450 metara. Radovi su počeki u listopadu prošle godine a završetak istih je prema ugovoru planiran sljedeći mjesec.

Tijekom implementacije projekta koji je trajao devet mjeseci nije bilo značajnih prepreka u realizaciji istog izuzev vremenskih neprilika a zbog kojih je i došlo do prolongiranja roka završetka radova.

Prilikom izvođenja radova na izgradnji infrastrukture ostvarene su tri nove investicije unutar zone i samim time opravdanost i cilj projekta završen. Ukupna vrijednost projekta iznosi 377.268,17 KM a iznos sufinanciranja Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta je 249.466,54 KM.

Radi velikog interesa poduzeća za kupovinu zemljišta za gradnju u Poduzetničkoj zoni Dugo polje Općina Kiseljak nastavlja sa gradnjom preostale putne infrastrukture unutar zone, te će do kraja 2020. godine u potpunosti biti završena izgradnja infrastrukture unutar Poduzetničke zone.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17