vlada zsb

Vlada Srednjobosanske županije (SBŽ) zasjedat će u četvrtak u Travniku prvi put nakon što je, prije više od mjesec dana, sjednica prekinuta zbog nemogućnosti postizanja dogovora o akontativnoj raspodjeli novca za školska natjecanja.

Na dnevnom redu nastavka sjednice su, među ostalim, Prijedlog odluke o preraspodjeli sredstava u proračunu za 2019., Prijedlog odluke o izvršenju neplaniranih proračunskih sredstava, te Prijedlog odluke o davanju suglasnosti školama za popunu upražnjenih radnih mjesta, na temelju ugovora o djelu.

Nakon izjašnjavanja o točkama dnevnog reda, preostalih sa prekinute sjednice, najavljeno je da će biti održana nova sjednica na kojoj bi se članovi Vlade, među ostalim, trebali izjasniti o Prijedlogu odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s pozicije "Tekući transferi neprofitnim organizacijama", te o Prijedlogu odluke o izmjeni Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava sa pozicije "Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima za potporu skijalištima i razvoju turizma".

Na predloženom dnevnom redu su i prijedlozi odluka o izdvajanju i prijenosu sredstava na račune općina, sukladno Programu raspodjele sredstava za poticaje vodoprivredi, te i o izdvajanju neutrošenih sredstava iz proračuna za 2018. godinu za regulaciju korita rijeke Lašve.

Planirana je, uz ostalo, rasprava o Inicijativa za izradu Registra imenovanih i izabranih osoba u SBŽ-u, čiji predlagač je Tim za sprječavanje korupcije.

Zasjedanje Vlade bit će održano u četvrtak u Travniku, s početkom u 9 sati.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17