× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Srijeda

 

snooker-kviz-nine.jpg

Iako je ligaška sezona kviza u  Snooker&Billiard Club Cue Ball Kiseljak završena, kvizaši već bruse formu za naredno izdanje.

U srijedu 19.travnja održat će se još jedan vanredni kviz općeg znanja.

Riječ je o drugom revijalnom kvizu kojeg organizira ekipa Nine Inch Males.

Provjerena ekipa visoko kotira kada je u pitanju liga,ove godine su bili treći, a sada su napravili i vlastiti kviz kako bi moždane stanice ostale u pogonu.

Također,sudjeluju i na drugim kvizovima u Središnjoj Bosni.

Kako doznajemo, pripremili su vrlo zanimljiv i raznovrstan set pitanja. 

Pravila su standardna, uplata 5 KM po igraču, ekipe čine od 2 do 4 igrača.

Kviz starta u srijedu u 19 i 30.

 339002920_903504070925708_810730911741914051_n.png

artinfo.ba

 

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Srijeda

 

snooker-kviz-nine.jpg

Iako je ligaška sezona kviza u  Snooker&Billiard Club Cue Ball Kiseljak završena, kvizaši već bruse formu za naredno izdanje.

U srijedu 19.travnja održat će se još jedan vanredni kviz općeg znanja.

Riječ je o drugom revijalnom kvizu kojeg organizira ekipa Nine Inch Males.

Provjerena ekipa visoko kotira kada je u pitanju liga,ove godine su bili treći, a sada su napravili i vlastiti kviz kako bi moždane stanice ostale u pogonu.

Također,sudjeluju i na drugim kvizovima u Središnjoj Bosni.

Kako doznajemo, pripremili su vrlo zanimljiv i raznovrstan set pitanja. 

Pravila su standardna, uplata 5 KM po igraču, ekipe čine od 2 do 4 igrača.

Kviz starta u srijedu u 19 i 30.

 339002920_903504070925708_810730911741914051_n.png

artinfo.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.