• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

vitez-kazalisni-maraton

  • vitez-kazalisni-maraton-1
  • vitez-kazalisni-maraton-2
  • vitez-kazalisni-maraton-3
  • vitez-kazalisni-maraton-4
  • vitez-kazalisni-maraton-5
  • vitez-kazalisni-maraton-6

Nakon što je započeo veličanstvenom izvedbom predstave "Šmizle" Gradskog kazališta mladih Vitez, drugi vikend kazališnih dana u Vitezu u istom svjetlu je i nastavljen, odnosno završen.

Kazališna dvorana u Vitezu ponovno je bila izuzetno posjećena, a uz "Šmizle", svojim nastupom publiku su oduševili i članovi AP "Jovan Sterija Popović" iz Kotor Varoši, s predstavom "Zla žena", te ansambl Dramskog studija Kakanj, koji je u koprodukciji s BNP Zenica, izveo svoju uspješnu predstavu "Džepovi puni kamenja".

"Posjetitelji su zbilja mogli uživati u sve tri predstave proteklog vikenda, a prema reakcijama za vrijeme i nakon svih predstava možemo kazati da smo napravili puni pogodak s izborom kazališnih skupina i predstava. Sada već možemo bez ustručavanja i s ponosom kazati kako su ovogodišnji kazališni dani u Vitezu, osim najsadržajniji i najmasovniji, i najkvalitetniji", naglasio je u izjavi za medije Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Amatersko pozorište "Jovan Sterija Popović" iz Kotor Varoši, u Vitezu se predstavilo kazališnim komadom "Zla žena", koji je publika vrlo dobro prihvatila.

"Sretni smo zbog dolaska u Vitez i nastupa na kazališnim danima. Raduje nas i da je publika odlično prihvatila predstavu i veselimo se ponovnom i što skorijem susretu s prijateljima iz Viteza", kazala je nakon predstave Velida Popović, redateljica predstave.

Odlična reakcija publike bila je i na vrhunsku izvedbu predstave "Džepovi puni kamenja", u koprodukciji Bosanskog narodnog pozorišta Zenica i Dramskog studija Kakanj. Odlična gluma dvojca Mirza Mušija i Mirza Bajramović, publiku nije ostavila ravnodušnom, a reakcijom publike bili su izuzetno zadovoljni i sami glumci.

"Zadovoljstvo je bilo igrati predstavu u Vitezu, koji se potvrđuje kao kulturno osviještena sredina. Sama ova manifestacija, koja je ponudila 16 izuzetno kvalitetnih predstava svrstava Vitez u pozorišne centre BiH. Reakcija publike je bila izvrsna, a nas veseli i suradnja s Gradskim kazalištem mladih Vitez, koji ima odličnu mladu ekipu te se nadam i nekoj zajedničkoj koprodukciji u budućnosti", kazao je nakon predstave Mirza Mušija, glumac u predstavi.

Već narednog vikenda 7. Dani kazališta "Vitez 2015" ponuditi će još tri izuzetno kvalitetne predstave. U petak, 13.11. na kazališnim "daskama koje život znače" u Vitezu publici će se predstaviti Gradski teatar "Mali princ" iz Omiša, predstavom "Šest lica traži autora". Narednu večer publika će moći pogledati predstavu "Marika", u izvedbi "Mrak teatra" iz Županje, a u nedjelju 15.11. nastupiti će "DIS teatar" iz Banja Luke, s predstavom "Put u Liliput".

Sve predstave na rasporedu su u 19 sati.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17