ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Nogometni kviz

milwall_žep.jpg

 

Iako je dugo bilo upitno održavanje 74.kviza Sudačka nadoknada, ipak je isti održan u sjajnom ambijentu Caffe Mrki u Žepču. Bio je to 11.put da je ovaj kafić ugostio kviz. 

Pandemija koronavirusa poremetila je sve i ograničila broj ekipa, ali svejedno je bilo vrlo zanimljivo, i ekipe su prikazale veliko znanje. 

Milwall je pronašao pravu formu. Kiseljačani su trijumfirali na drugom kvizu zaredom. Okosnica ekipe bila je standardna, Pepo-Permex-Sandro, a Gudelja, koji je bio spriječen doći, zamijenio je Jimmy, koji inače nastupa za ekipu Junko sač.

Milwall je na kraju imao 45 bodova više od ljutih rivala iz ekipe UD Čika, a pobjeda u gostima vrijedi dvostruko. Kombinacija Stop MHE/Darun strašni bila je treća,a  upravo su ove dvije ekipe i pretplaćene na mjesto iza Milwalla i Čike na svakom kvizu.

Stara gospođa je četvrtim mjestom dobila nazad svoju kotizaciju, a AC je osvojio nagradu Beer bara. Milwall je skvasio grla i nagradom za bonus pitanje. 

Ukoliko ne bude promjena, domaćin narednog kviza za dva tjedna trebao bi biti fojnički Pub Riverside, još jedno kultno mjesto za sve kvizaše.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17