ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Caffe Movie

movei_kviz.jpg

 

Nakon božićno-novogodišnjih blagdana, Sudačka nadoknada nastavlja rešetati. Čast da otvori kvizašku godinu imat će Kiseljak, odnosno Caffe Movie.

Movie se dosad pokazao kao odličan domaćin, te se ništa manje ne očekuje ni u subotu 9.siječnja. Također,kiseljački teren znao je kreirati mnoga iznenađenja i nepredviđene situacije, poput slalomskih utrka na Sljemenu. Tako da se ekipe iz drugog plana svakako imaju čemu nadati.

Također, domaći teren, domaći stolovi i domaće osoblje bit će prednost za domaće ekipe.Tu prije svega mislimo na ekipu Milwall, koja vodi vječnu utrku sa ekipom UD Čika. Milwall je osvojio titulu na posljednjem kvizu, održanom prošle godine u zeničkom Filmu.

Kada su u pitanju pitanja, već su odavno spremna, i ona lagana za desetke, ali i ona teška, za pedeset bodova.Mnogo je zamki i trik-pitanja, a posebnu pažnju plijeni rubrika "Tko sam ja?"

Ono što je sigurno, ića i pića u Kiseljaku neće nedostajati. Atmosfera usijana, kao i vrijedne glave,koje se sada moraju resetirati, izbrisati sve što se dogodilo za vrijeme blagdana,kao npr. prežderavanje sarmama ili pak koketiranje s nekom maloljetnicom na izlasku. Sada u glavi moraju samo biti finalisti Kupa prijateljstva u Gabeli, i svi obranjeni penali Tomislava Piplice.

Kviz starta u 18 sati,a organizatori se samo nadaju da baraž neće zagaziti u policijski sat,jer propusnice za  kvizaše još uvijek ne vrijede.Radi lakše organizacije,ne bi bilo loše ranije baciti prijavu na stranicu NogoKviz "Sudačka nadoknada".

 

135648819_730485294274054_8902123748927419919_o.png

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17