ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Impresivan program

travnik tvrdjava

J.U. Centar za kulturu općine Travnik i ove godine organizira kulturu manifestaciju 14. Travničke večeri“Kao i prethodnih godina, u suradnji sa javnim ustanovama, udruženjima i pojedincima iz oblasti kulture i sporta, pripremljen je raznovrstan program, koji je predviđeno da traje od 22.6. do 18.7. 2020. godine.

Ove godine kulturna manifestacije 14. Travničke večeri će publici ponuditi 26 različitih kulturno-sportskih programa prilagođenih svim ciljnim skupinama. Publika će imati priliku da posjeti promocije knjiga, izložbe slika i fotografija, koncerte, plesne večeri, edukativna predavanja, kreativne radionice za djecu, sportske događaje, te specijalno kreiran program posvećen žrtvama Srebrenice.

U poređenju sa prošlom godinom, koja je po ocjeni posjetitelja bila na zavidnoj razini, ove godine 14. Travničke večeri će također ponudit široku lepezu programa za različite dobne skupine.

Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da manifestacija poprima regionalni karakter, što svjedoče programi prijavljeni od strane nekoliko gradova-sudionika iz BiH, te susjednih zemalja.

Važno za istaknuti je informacija da smo, kako prilikom pripreme programa tako i svakodnevno, u komunkaciji sa Zavodom za javno zdravstvo SBK/KSB i svim ostalim relevantnim službama vezano za epidemiloški situaciju.  Kao društveno odgovorna ustanova sigurnost sudionika u programu i publike je na prvom mjestu, te će u skladu sa navedenim svi programi biti prilagođeni važećim mjerama. Isto podrazumjeva da programi, za koje pretpostavljamo, da će okupiti broj publike veći od prepručenog i za koje nije moguće osigurati odgovarujuću distancu, biti prolongirani za neke nove termine u kojima će biti moguće njihovo nesmetano održavanje,  poručuju iz Centra za kulturu općine Travnik.

Uz svoj poznati slogan „Ljeto u Travniku ima ime- Travničke večeri“ počinju sa ovogodišnjim manifestacijom.

 

TRAVNICKE_VECERI_2020_plakat_ok.jpg

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17