• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

Vazduh

anja stark

Podmornica predstavlja novi single Vazduh u suradnji beogradskog dope pop dua Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su surađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od godinu dana i do sada su objavile pjesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša.

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. Prepoznat već na regionalnoj sceni kao umjetnik koji eksperimentira i miješa različite muzičke žanrove i utjecaje, ovom pjesmom nastavlja svoju produktivnu godinu, nakon što je objavio par singlova i album Na Pola Puta kao dio svog projekta Hibrid, etc.

Tekst pjesme potpisuje Milica Mitić, a muziku Hibrid, zajedno sa Aleksandrom i Milicom. Osim za muziku, Hibrid zaslužan je i za aranžman i produkciju pjesme. Vokale je snimao Dušan Filimonović, a mastering pjesme je radio Robert Trifunović. Video edit potpisuje Dušan Majkić.

Vazduh je dostupan na svim online platformama, a video možete pogledati na Youtube.

https://youtu.be/DPu97632Mc4

Dišite duboko, poslušajte Vazduh!

Pjesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već drugu godinu promovira nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 70 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz cijelog svijeta.

 

LINKOVI:

Vazduh / Sve platforme: https://smarturl.it/Vazduh

Anja Štark

https://www.facebook.com/anjashtark/

https://www.instagram.com/anjashtark/

Hibrid

https://www.facebook.com/hibrid.official

https://www.instagram.com/hibrid.music

Podmornica

https://www.facebook.com/podmornica.sarajevo

https://www.instagram.com/podmornica_

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17