ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Promocija

promocija.jpg

 

Promocija romana „Iščekujući zoru“ autora Matiasa Zečevića, studenta novinarstva na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM), oduševila je mostarsku publiku u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Roman je priča o teškim uvjetima odrastanja jednog dječaka za vrijeme Domovinskog rata, o djetetu koje je u ratnim godinama izraslo u odraslu osobu u nesvakidašnjim uvjetima, a ujedno i o životima mnogih obitelji u tom vremenu koje su morale napustiti svoje domove zbog teške situacije.

Kako autor navodi, ovim romanom želi skrenuti pozornost na masovno iseljavanje Hrvata iz BiH prema Zapadu, a pogotovo iz Posavine i njegovog rodnog Odžaka.

„Iznimno sam radostan zbog uspješno provedene promocije mog romana napokon i u voljenom Gradu na Neretvi. Bilo mi je iznimno zadovoljstvo upoznati i mostarsku publiku s mojim Odžakom i Bosanskom Posavinom, što je i bio prvotni cilj pisanja same knjige. Posebno sam zahvalan svima koji su pomogli u realizaciji ovoga projekta, kao svima koji su došli na promociju i svojom nazočnošću uveličali cjelokupan događaj“, izjavio je autor.

Pored autora, knjigu su predstavile dr. sc. Davorka Topić-Stipić, profesorica na Filozofskom fakultetu SUM-a i Gabrijela Arapović, predsjednica Udruge ''PRESS'', a za glazbeni ugođaj pobrinula se Jelena Skoko.

IMG-20191212-WA0008.jpg

IMG-20191212-WA0011.jpg

IMG-20191212-WA0020.jpg

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17