ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

lova iz snova vitez

Dani kazališta „Vitez 2019“ svečano su otvoreni protekle nedjelje, predstavom „Lova iz snova“, još jednom uspješnicom Gradskog kazališta mladih Vitez. Ovogodišnje kazališne dane u Vitezu otvorio je Ivan Debeljak, tajnik Torcide Vitez, koja je organizirano došla na predstavu, na taj način želeći podržati rad Gradskog kazališta mladih Vitez.
„Mi danas slavimo 16 godina postojanja, a sretni smo što smo došli podržati naše prijatelje iz Gradskog kazališta mladih Vitez. Hvala i svima vama što ste došli i napunili dvoranu. Ipak, puno bolje navijamo nego što govorimo, pa neću duljiti, zato proglašavam otvorenim 11. Dane kazališta „Vitez 2019“ i želim puno uspjeha našim glumcima“, kazao je prilikom otvaranja kazališnih dana Ivan Debeljak.
Nakon svečanog otvorenja, a prije početka predstave, publici su se kratkim prikazom predstavili polaznici Ljetne škole glume iz Viteza i Busovače. Petnaestominutni prikaz oduševio je publiku, a mladi glumci od kojih je većina prvi put na sceni su plijenili svojim glumačkim talentom i vještinom, te su na koncu pobrali ogroman pljesak.
Publiku je jednako oduševila i izvedba predstave „Lova iz snova“, koju mladi viteški glumci već treći put u nepunih pola godine izvode u Kazališnoj dvorani Vitez. Dvoranom, koja je ponovno bila ispunjena, se za vrijeme predstave prolamao smijeh, a na koncu, po tko zna koji put, publika u Vitezu je na koncu predstave priredila istinske ovacije mladim članovima viteškog kazališta.
„Još jedna prekrasna večer je iza nas sa sjajnim sadržajem. Ponosni sam na naše glumce, ali i na mlade polaznike Ljetne škole glume. Nastavili smo s praksom pozivanja udruga koje Vitez čine ljepšim mjesto, tako da smo ovoga puta ugostili Torcidu Vitez, koja zbija jako puno doprinosi našem gradu. Hvala im na dolasku, kao i ostatku naše divne publike. Nema vremena za odmor, slijede nam brojna gostovanja, ali i predstave na našim kazališnim danima“, poručili su iz GKM-a Vitez.
Predstava Lova iz Snova vodi nas u 'tunel' studentskog života. Studenti povijesti, solo pjevanja i teologije rješavaju emotivne i financijske drame koje su ih pogodile. Vrlo brzo njihovoj drami pridružuje se nova stanarka - frizerka. U nizu zamršenih odnosa situacija postaje gotovo irealna kada se pojave Hanibal i Neron. Tko su oni i otkud oni u stanu ne znaju ni sami likovi, ali nakon spoznaje postaju žedni za novcem što dovodi do novih peripetija u odnosima i čitavu radnju postavlja vrlo komičnom.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17